Personal training

Verkies je een individuele begeleiding boven de groepstraining dan kan dit ook. Samen bekijken wij je doelen en gaan een gericht plan uitwerken om deze vervolgens ook te behalen. Deze doelen zijn voor iedereen verschillend. Ze kunnen variëren van gewichtscontrole(verlies), starten met dagelijks bewegen, terug opbouwen na een blessure, als (top)sporter een hoger niveau behalen, enz. Ik stel uitdagende, afwisselende trainingen voor je op, die volledig afgestemd zijn op jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

Wat houdt het in?

Heb je een doel voor ogen en heb je graag hulp en begeleiding om dit doel te bereiken, dan help ik je graag met personal coaching op maat. Er worden oefeningen voor je samengesteld waardoor je je doel veilig kunt behalen. Wanneer je de oefeningen doet, wordt er op gelet dat ze correct en efficiënt uitgevoerd worden zodat er een maximum resultaat behaald kan worden.

Prijs?

Per sessie van een uur wordt er 55€ aangerekend.

Voor wie?

Personal training is geschikt voor iedereen, ongeacht je sportniveau of leeftijd. Wil je starten met gezond bewegen, aan je gewicht werken, spieren opbouwen of is je doel prestatieverbetering? De oefeningen worden aangepast aan jouw doel en kunnen.

Wanneer?

Contacteer ons om een geschikt tijdstip af te spreken.

Heb je nog vragen over de personal training? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contacteer-ons