Over-ons

Johny Nelissen Sportbegeleider

Sport en bewegen is altijd een rode draad door mijn leven geweest. In 2013 heb ik beslist om mij om te scholen en van sport en bewegen mijn beroep te maken. Ik ben eerst een cursus 'sportverzorger' bij Syntra gaan volgen, vervolgens ben ik 'personal training' gaan volgen via het CVA en vervolgens heb ik nog enkele opleidingen gevolgd zoals 'functioneel trainen'. Eveneens ben ik TRX gecertificeerd. TRX zijn nylon banden met lussen eraan. Je kunt er je hele lichaam mee trainen. TRX-oefeningen zijn uiterst effectief omdat al je spieren en gewrichten tegelijk aan het werk gezet worden ipv één spier of spiergroep. Ik volgde ook een 'Let's bands' opleiding en ik mag mezelf Barefoot training specialist en Pose method running coach noemen.

Met mijn kennis en ervaring wil ik anderen helpen bij het sporten. Ben je een beginnende sporter of een getraind sporter, ik begeleid je graag.

Myriam Vrolix Kinesitherapeute

In 1990 studeerde ik af als master in de kinesitherapie. Vervolgens specialiseerde ik me in de bekkenbodemtherapie en pre - postnatale kinesitherapie waarvoor ik mijn erkenning behaalde in 2017. In bekkenbodemtherapie geef ik ondertussen zelf opleiding. Ook in de Indiba-behandelmethode ben ik gecertificeerd trainer.
Gedreven door beweging volgde ik nog veel andere opleidingen waaronder Remotion Therapy. Ik volgde tevens de Let's bands (werken met weerstandsbanden) opleiding en ik ben TRX-gecertificeerd. Bovendien ben ik Barefoot training specialist en Pose method running Coach.
Sport is een grote passie van me, in mijn vrije tijd ga ik dan ook graag hardlopen en traillopen (ultra's).

Je kunt bij mij terecht voor:

  • bekkenbodemtherapie
  • pre-postnatale begeleiding
  • bekkenproblemen
  • remotion therapie

Carmen Vliegen Kinesitherapeute

Ik ben Carmen Vliegen, geboren en getogen in Bree en sinds 2005 afgestudeerd als master in de kinesitherapie. In de afgelopen jaren heb ik mij verder bijgeschoold in de medical taping, manuele therapie en bekkenproblemen tijdens en na een zwangerschap. Verder ben ik ook gespecialiseerd in post-operatieve revalidatie. Ik doe mijn werk met hart en ziel en neem graag tijd voor mijn patiënten. Na mijn werk spendeer ik graag tijd aan mijn gezin en mijn 2 dochtertjes. Ik ben al van 5-jarige leeftijd gepassioneerd dressuur amazone en trek er elke zondag met mijn paard op uit om deel te nemen aan competities.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • post-operatieve revalidatie
  • manuele therapie
  • medical taping
  • ademhalingskiné en relaxatietherapie
  • rug- en nekschool
  • bekkenproblemen tijdens en na de zwangerschap

Hestoun Mental coach

Hestoun is ieders trouwe vriend en erg zachtaardig.

Heb je nog vragen? Wil je een afspraak maken?

Contacteer-ons